Mbahet takimi i rradhes i Komitetit OGP, i raportuar diten e premte date 17.3.2023 i cili per shkak te nje gabimi ne sistem nuk eshte shfaqur ne nderfaqe.

 • Tryezë diskutimi
 • 24/03/2023
 • 12:00
 • Salla rrethore, kati III, ne Kryeministri
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja, perfaqesues te Ministrive dhe organizatave te shoqerise civile
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti