Forumi synon të nxisë dialogun dhe bashkëpunimin në nivel lokal për eleminimin e barrierave ekzistuese dhe ndërtimin e një komuniteti që lehtëson dhe garanton moshimin aktiv. Krijimi i kushteve për një moshim sa më aktiv mbetet prioritet sidomos në kontekstin ë ndryshimeve demografike, për tu siguruar të moshuarve mundësitë për të vazhduar të marrin pjesë pjesë mënyrë aktive në komunitet.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/03/2023
 • 10:00
 • Salla Keshillit Bashkiak, Pallati Kulturës.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Znj. Valbona Mustafa Nenkryetare e Bashkise, Z.Elidon Dodaj Drejtor Ekzekutiv i Shoqates “Mira”, Znj.Zhaneta Kala Perfaqesuese e Kryqit te Kuq, Znj.Medina Papoj Drejtuese e Sherbimit Social, Antarë të MKR.
 • Znj. Valbona Mustafa Nenkryetare e Bashkise, Z.Elidon Dodaj Drejtor Ekzekutiv i Shoqates “Mira”, Znj.Zhaneta Kala Perfaqesuese e Kryqit te Kuq, Znj.Medina Papoj Drejtuese e Sherbimit Social, Antarë të MKR.
 • Znj. Valbona Mustafa Nenkryetare e Bashkise, Z.Elidon Dodaj Drejtor Ekzekutiv i Shoqates “Mira”, Znj.Zhaneta Kala Perfaqesuese e Kryqit te Kuq, Znj.Medina Papoj Drejtuese e Sherbimit Social, Antarë të MKR dhe shoqëri civile.
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm