Ekspozitë e përbashkët e 40 autorëve nga Tepelena ?
“Qyteti im Evropian” ,Aktiviteti organizohet nga ABC Tirana Club e mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Rinisë< AKR dhe Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, MSHRF.

 • Tjetër
 • Ekspozite pikture
 • 01/04/2023
 • 11.00
 • Pallati i Kultures Tepelene
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Tepelene
 • Qytet
 • S'ka
 • S'ka
 • Nxenesit e shkollave ,Drejtoria e Arsimit Bashkia Tepelene etj
 • Jo
 • Po
 • Arta Shaha Drejtor Drejtorie
 • Julinda Karteri N/Kryetar