Vizite në shkollën “Lasgush Poradeci” në kuadër të nismës “Kompioni në shkollën time” bashkë me vajzat e Ekipit Kombëtar të Volejbollit,

 • Tjetër
 • Vizitë në institucion
 • 24/03/2023
 • 10.00
 • Shkolla "Lasgush Poradeci", Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Znj. Evis Kushi
 • Ministre e Arsimi dhe Sportit
 • Z. Znj. Evis Kushi, vajzat e Ekipit Kombëtar të Volejbollit, mësues, nxënës
 • Po
 • Jo
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS