Takim me mjeket e punesuar nga portali “Mjeke per Shqiperine”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/03/2023
 • 14:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Mjek, staf MSHMS
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem