Ripublikim-Inagurim i Spitalit te Semundjeve te Brendshme

 • Inagurim
 • 22/03/2023
 • 10:00
 • Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Z. Edi Rama | Znj. Ogerta Manastirliu
 • Kryeminister | Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise , Deputete, Personal mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem