Ministri i shtetit per mbrojtjen e sipermarrjes ne kuader te fushes se vete te veprimtarise do te marre pjese ne nje sesion plenar “Shqiperia nje treg ne zhvillim per teknologjine dhe Inovacionin”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/03/2023
 • 11:00
 • Tirana International Hotel
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Edona Bilali
 • Minister i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes
 • Te ftuar nga organizatoret e aktivitetit
 • Po
 • Po
 • Ema Vakeflliu
 • Manushaqe Gojka