E ftuar me rastin e Dites Kombetare te Greqise

 • Tjetër
 • Dita Kombetare e Greqise
 • 23/03/2023
 • 19:00
 • Hotel Maritim Plaza, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Konstantina KAMITSI
 • Ambasadorja Greke
 • Ambasadorja, Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti