Vizite ne shkolle fillore ne kuader te dites boterore te kujdesit oral

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 20/03/2023
 • 10:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Z.Erjon Veliaj
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Kryetar i Bashkise, Tirane
 • Prinder, mesues,nxenes, Staf mjekesor dhe administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem