Në sallën e Kinoteatrit Aleksandër Moisiu organizohet promovimi i Librit Arbëreshët si dhe dhënia e titullit Qytetar Nderi Z. Fatmir Toçi.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/03/2023
 • 11:00
 • Salla e Kino-Teatrit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Kryetari i Bashkisl Kavajë z. Redjan Krali, Ish Presidenti i Republikës Rexhep Mejdani, Alfred Moisiu, Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, Prefekti i Gjirokastrës Z.Odise Kote, Prefekti i Fierit Z.Lefter Shehaj Prefekti i Vlorës Z. Flamur Mamaj, Deputeti z.Etjen Xhafaj
 • Kryetari i Bashkisl Kavajë z. Redjan Krali, Ish Presidenti i Republikës Rexhep Mejdani, Alfred Moisiu, Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, Prefekti i Gjirokastrës Z.Odise Kote, Prefekti i Fierit Z.Lefter Shehaj Prefekti i Vlorës Z. Flamur Mamaj, Deputeti z.Etjen Xhafaj
 • Kryetari i Bashkisl Kavajë z. Redjan Krali, Ish Presidenti i Republikës Rexhep Mejdani, Alfred Moisiu, Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, Prefekti i Gjirokastrës Z.Odise Kote, Prefekti i Fierit Z.Lefter Shehaj Prefekti i Vlorës Z. Flamur Mamaj, Deputeti z.Etjen Xhafaj
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm