Inspektim i punimeve ne rruget e Njesise Adminitrative nr.1 dhe bashkebisedim me banoret e kesaj njesie

 • Tjetër
 • Inspektim i punimeve ne Njesine nr.1
 • 28/03/2023
 • 11:00
 • Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • Damian Gjiknuri, udheheqes politik i Qarkut Elbasan, deputete,Prefekti i Qarkut Elbasan, Kryetari i Keshillit te Qarkut, Administratori i Njesise nr.1, banore te njesise
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Shefqet Bullari