Inspektim i punimeve ne rruget e Rajonit nr.5 dhe 6

 • Tjetër
 • Inspektim i punimeve ne rruget e Rajonit nr.5 dhe 6
 • 23/03/2023
 • 11:00
 • Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • Damian Gjiknuri, udheheqes politik i Qarkut Elbasan, deputete,Prefekti i Qarkut Elbasan, Kryetari i Keshillit te Qarkut, Administratori i Njesise nr.5 dhe Administratori NjA nr.6
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Shefqet Bullari