E ftuar në Asamblenë e Përgjithshme 2023, me temën “Inovacioni dhe Kapitali human”

 • Tjetër
 • Asamble e Përgjithshme e Confindustria Albania
 • 21/03/2023
 • 10:30
 • Hotel Tirana, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti