Takim per tu njohur me problematikat dhe sfidat e ketij sektori

 • Tjetër
 • Takim per tu njohur me problematikat dhe sfidat e ketij sektori
 • 22/03/2023
 • 09:00
 • Njësia Administrative Zharrëz
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Rajmonda Balilaj
 • Kryetare e Bashkisë
 • Administraoria e Njesise Administrative, Fermere dhe blegtor te ndryshem te fshatit dhe Deputete te Kuvendit sipas dëshires
 • Jo
 • Jo
 • Orges Golloshi, Drejtor i Drejtorise se Bujqesise
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm