Ripublikim i postimit te dates 22.02.2023- ne Qendren Shendetesore nr 3

 • Inspektim/kontroll
 • 16/03/2023
 • 10;00
 • Qendra Shendetesore Nr.3
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Staf mjekesor dhe administrativ,
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem