Aktivitet me nxënësit e shkollës “Hekuran Maneku” për Ditën Botërore të Poezisë

 • Tjetër
 • Aktivititet kulturor
 • 21/03/2023
 • 13:30
 • Shkolla "Hekuran Maneku"
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Alida Shkurti | Elisabeta Seferi
 • Mesuese Letersia | Mesuese Letersie
 • Stafi i Drejtorise se Arsimit, Mesues dhe nxënës të Shkolles Hekuran Maneku"
 • Jo
 • Jo
 • Lindita Mali, Pergjegjese e Pallatit te Kulturës
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm