Food Expo zhvillohet në datat 18 – 20 Mars 2023, dhe është ekspozita kryesore tregtare për Ushqime dhe Pije, në qendrën e ekspozitës Metropolitan Expo, Athinë, Greqi. AIDA do përfaqësojë stendën e Shqipërisë në këtë panair me pjesëmarrjen e pesë kompanive shqiptare të këtij sektori.

Në këtë panair, do të ketë më shumë se 1300 ekspozues grekë dhe të huaj të cilët do prezantojnë produketet e tyre dhe do realizojnë takime me kompanitë pjesëmarrëse.

 • Tjetër
 • Panair Ndërkombëtar për Sektorin e Pijeve dhe Ushqimeve
 • 18/03/2023
 • 09:00
 • Metropolitan Expo, Athinë, Greqi
 • Shtet tjetër
 • Greqi
 • Sokol Nano
 • Drejtor Ekzekutiv, AIDA
 • Sokol Nano, Drejtor Ekzekutiv | AIDA
 • Jo
 • Po
 • Meril Canameri, Specialist | Drejtoria Marketing dhe Kërkim Analizë
 • Sokol Nano, Drejtor Ekzekutiv