Inagurim i Spitalit te Semundjeve te Brendshme (ky publikim eshte bere ne daten 13 Mars por po ripostohet perseri pasi nuk rezulton i shfaqur ne nderfaqe)

 • Inagurim
 • 18/03/2023
 • 11:00
 • Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Z. Edi Rama | Znj. Ogerta Manastirliu
 • Kryeminister | Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Staf mjekesor dhe administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj, Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro, Sekretar i Pergjithshem