Bashkebisedim me banoret e zonave rurale per infrastrukturen ne keto zona. Çfare është bërë dhe çfarë do të bëhet

 • Tryezë diskutimi
 • 20/03/2023
 • 11:00
 • Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetar i Bashkise Elbasan
 • Z. Damian Gjiknuri, drejtues politik i Qarkut Elbasan, deputet, banorë të zonës
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Shefqet Bullari