Takim pune midis Ministrit te Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes , Ministrit te financave dhe ekonomise si dhe EEAS per te diskutuar mbi programin EU for Innovation

 • Tryezë diskutimi
 • 20/03/2023
 • 14:00
 • Ministria e Financave dhe Ekonomise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Edona Bilali
 • Minister i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes
 • Ministri i Financave dhe Ekonomise si dhe perfaqesues te EEAN
 • Jo
 • Jo
 • Ema Vakeflliu
 • Manushaqe Gojka