Takim kortezie me përfaqësuesin e UNHCR Z.Toshitsuki Kawauchi

 • Tjetër
 • Takim kortezie
 • 20/03/2023
 • 10:00
 • Ne Prefekturën e Qarkut Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Nertil Jole | Z.Toshitsuki Kawauchi
 • Prefekt i Qarkut Korçë | Përfaqësues i UNHCR
 • Përfaqësues të UNHCR dhe Prefekturës Korçë
 • Jo
 • Jo
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm