Informim lidhur me Aplikimet për Skemën Kombëtare

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 15/03/2023
 • 10:00
 • Durrës, Porti i Peshkatarëve
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Durrës
 • Durrës
 • Eranda Selmanaj | Ardita Kuçi
 • Drejtore e Përgjithshme | Drejtore në Drejtorinë e Monitorimit të Skemave, Riskut dhe Raportimit
 • 20-40 fermerë dhe grupe interesi
 • Jo
 • Po
 • Flavia Agaraj, Përgjegjës i Sektorit të Burimeve Njerëzore
 • Flavia Agaraj, Përgjegjës i Sektorit të Burimeve Njerëzore