Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Bajram Begaj dhe Zonja e Parë Armanda Begaj, do të zhvillojnë aktivitetin: “Gruaja – Shpirti i thesareve tona etnografike”, kushtuar trashëgimisë kulturore shqiptare, ditën e mërkurë, 15 mars 2023, ora 18.00, ne Institucionin e Presidentit të Republikës.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 15/03/2023
 • 18.00
 • Institucioni i Presidentit te Republikes
 • Shqipëri
 • Tirane
 • TiRANE
 • 5
 • Bajram Begaj, Armanda Begaj
 • President i Republikes, Zonja e Pare
 • Kabinet Qeveritar, Pushtet Vendor, Deputet, Akademik, Trup Diplomatik, Personalitete nga arti dhe kultura
 • Po
 • Jo
 • Llambriola Misto, Sekretar i Pergjithshem
 • Llambriola Misto, Sekretar i Pergjithshem