Takim me banoret e lagjes nr. 2 Kavaje per diskutimin e puneve te bera deri tani, dhe atyre qe po behen

 • Tjetër
 • Takim me banoret
 • 17/03/2023
 • 16:30
 • Kavaje Lagjja Nr.2
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali / Kryetar , Etjen Xhafaj Deputet i Zones , Ledjo Hysa / Drejtor i Sherbimeve Publike
 • Redjan Krali / Kryetar , Etjen Xhafaj Deputet i Zones , Ledjo Hysa / Drejtor i Sherbimeve Publike
 • Redjan Krali / Kryetar , Etjen Xhafaj Deputet i Zones , Ledjo Hysa / Drejtor i Sherbimeve Publike
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem