Përurimi i fillimit të punimeve

 • Tjetër
 • Përurim i fillimit të punimeve
 • 16/03/2023
 • 10:00
 • Njësia Administrative Zharrëz
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • patoS
 • Rajmonda Balilaj
 • Kryetare e Bashkisë
 • Krytare e Bashkisë, stafi i Drejtorisë së Shërbimeve, Operatori i punimeve dhe Deputetët e Kuvendit sipas dëshirës
 • Jo
 • Jo
 • Arben Manoku, Drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve dhe Projekteve
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm