Zv.Kryeministrja, njëkohësisht Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku do të inspektojë ecurinë e punimeve në lotin 7 të Unazës së madhe të Tiranës

 • Inspektim/kontroll
 • 16/03/2023
 • 11:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Evis Berberi
 • Zv.Kryeministre | Drejtor i ARRSH
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH, Evis Berberi
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtoria e Miradministrimit te Burimeve Njerezore, Aseteve dhe Sherbimeve ne MIE