Tryeze diskutimi ne fshatin Zemblak per permiresimin e banesave dhe asfaltimin e rrugeve

 • Tryezë diskutimi
 • 17/03/2023
 • 15.00
 • Zemblak
 • Shqipëri
 • Korce
 • Maliq
 • Pojan
 • Z. Gezim Topciu
 • Kryetari i Bashkise
 • banore te fshatit
 • Jo
 • Jo
 • Ardita Gjini, Pergjegjes i Burimeve Njerezore
 • Genci Floqi, Drejtori i Drejtorise Juridike