Diskutim per Planin e Veprimit te Institucioneve e OJF-ve ,puna e bere per periudhen janar-mars 2023

 • Tryezë diskutimi
 • 16/03/2023
 • 11.00
 • Institucioni i Prefektit Qarkut Diber
 • Shqipëri
 • Diber
 • Diber
 • Peshkopi
 • Sekretarja e pergjithshme,
 • Niveli me i larte drejtues ne institucion
 • Anetaret e tyezes Antitrafik, Nenprefektet e Matit dhe Bulqizes, sektori i MKV-se prane Prefektit Diber
 • Jo
 • Po
 • Rovena Tomcini(Lleshaj)
 • Donika Hysenaj