Tryeze diskutimi me perfaqesues nga Ambasada Zviceriane,per te diskutuar rreth programeve bashkepunuese ne disa sektore.

 • Tryezë diskutimi
 • 15/03/2023
 • 11:15
 • Bashkia Lezhe
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Pjerin Ndreu | Carin Salerno | Chantal Nicod | Valbona Karakaçi
 • kryetar i Bashkisë Lezhë | Drejtoreshe e Bashkepunimit Nderkombetar dhe Programeve per Afriken,Azine dhe Europen Lindore. | Drejtuese e sektorit te shendetit dhe qeverisjes ne Ambasaden e Zvicres | Konsulente per "Bashkite e Forta "
 • kryetari ,Carin Salerno,Chantal Nicod,Valbona Karakaçi,Eueda Molla
 • Jo
 • Jo
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Përgjithshëm