Aktiviteti “Festojme sebashku Diten e Veres”; Aktivitet festiv me pjesemarrjen e te ftuarve speciale, kengetare e perfaqesues te Cirkut Kombetar.

 • Tjetër
 • 14/03/2023
 • 10:00
 • Njesia Administrative Paskuqan, Lagjia Administrative Nr. 2
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan; Lagjia Nr. 2.
 • Rakip Suli | Silva Gunbardhi | Eranda Libohova
 • Kryetar i Bashkise | Kengetare | Kemgetare
 • Rakip Suli, Eranda Libohova, Silva Gunbardhi
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem