E ftuar ne ceremonine e shpalljes se lumit Vjose Park Kombetar

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 15/03/2023
 • 10:00
 • Kalaja e Tepelenes
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Tepelene
 • Tepelene
 • Mirela Kumbaro
 • Minister i Turizmit dhe Mjedisit
 • Mirela Kumbaro, Milva Ekonomi, te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti