Takim i 87 i Forumit Këshillues të Autoritetit Europian të Sigurisë Ushqimore (EFSA) që do të zhvillohet në datat 15 dhe 16 mars 2023, në Parma, Itali me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të vendeve të BE-së dhe vendeve IPA si Shqipëria, Maqedonia, Kosova, Serbia, Bosnjë dhe Hercegovina, Turqia.

 • Tryezë diskutimi
 • 15/03/2023
 • 09:00
 • Itali, Parma
 • Shtet tjetër
 • Itali
 • Bernhard Url | Barbara Gallani
 • Drejtor Ekzekutiv I EFSA | Shef i Komunikimit dhe Partneriteteve të EFSA
 • Anëtarët e Forumit Këshillues (Advisory Forum) të vendeve të BE-së dhe vendeve IPA
 • Jo
 • Jo
 • Jona Halili, Specialist, Sektori i Informimit Publik dhe Koordinimit Ndërinstitucional
 • Znj. Jeta Deda, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit