Ripublikim per nje sqarim ne agjende- Aktivitet per Grate dhe Vajzat per programin e mbeshtetjes me sigurime shoqerore per nenat me shume femije

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 11:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise , Gra Perfituese
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem