Takim me Infermieret e rinj te punesuar nga Portali “Infermiere per Shqiperine”

 • Tryezë diskutimi
 • 09/03/2023
 • 09:00
 • Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Infermiere, Staf dhe drejtues te MSHMS
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem