Event i organizuar nga Bashkia Kavaje, ish futbollisti i Kombetares dhe ekipit Besa Kavaje, Altin Rrica rikthehet ne arenen e sporteve si trajner i sportit te Teqbolli te ekipit Kavajas

 • Tjetër
 • Aktivitet Sportiv
 • 16/03/2023
 • 12:00
 • Bashkia Kavaje
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali / Kryetar Klodjan Bajaziti / Pergjegjes i Sektorit Shumsportesh Altin Rrica / ish Futbollist
 • Redjan Krali / Kryetar Klodjan Bajaziti / Pergjegjes i Sektorit Shumsportesh Altin Rrica / ish Futbollist
 • Redjan Krali / Kryetar Klodjan Bajaziti / Pergjegjes i Sektorit Shumsportesh Altin Rrica / ish Futbollist Ergi Duro / Gazetar Supersport Gezim Sinemati/ Gazetar Procesi Sportiv Andi Lila / Oversport Defrim Methasani / Gazetar Tvsh Abdyl Kuriu / Fshf
 • Po
 • Jo
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshem
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm