Adresim i ceshtjeve te sigurise ne nivel te larte ekzekutiv .

 • Tryezë diskutimi
 • 13/03/2023
 • 11:00
 • Mak Albnia (ish sheraton)
 • Shqipëri
 • TIRANE
 • TIRANE
 • TIRANE
 • MAKSIM ET'HEMAJ
 • DREJTOR EKZEKUTIV
 • Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shteti, Drejtori i Pergjithshem i Kufirit dhe Emigracionit, Drejtori i SHISH, Drejtori i Pergjithshem i Doganave, Drejtori i Pergjithshem i Albcontrol, Drejtor i Pergjithshem i TIA, Drejtor i Pergjithshem i AKSHI, Shefi Qendres Kombetare Kerkim Shpetimit, Komandanti Forcave Ajrore, Drejtor i Pergjithshem i Aeroportit te Kukesit, Perfaqesuesi i kompanive ajrore, Drejtori Pergjithshem i Emergjencave Civile, Drejtori Sigurise ne Aviacionin Civil
 • Jo
 • Jo
 • DANIELA ZENELI ASISTENT I DREJTORIT EKZEKUTIV
 • MAKSIM ET'HEMAJ