Bashkia Kavaje do te dorezoje per grate e grupit te artizaneve nje ambjent ku ato te kene mundesi te ekzpozojne punimet e tyre. Kjo behet per qellim qe te ringjallim traditen tone te artizanit dhe te afrojme sa me shume turiste te njohin historine tone te lidhur ngushte me zejet dhe artizanin.

 • Inagurim
 • 10/03/2023
 • 10:00
 • “Rruga e Tironsve” Kavaje, tek Sahat-kulla
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali / Kryetar , Znj. Suzana Istrefi / Lider grupit artizaneve , Z. Stefanaq Sotja /Pergjegjes Museut Entnografik
 • Redjan Krali / Kryetar , Znj. Suzana Istrefi / Lider grupit artizaneve , Z. Stefanaq Sotja /Pergjegjes Museut Entnografik
 • Redjan Krali / Kryetar , Znj. Suzana Istrefi / Lider grupit artizaneve , Z. Stefanaq Sotja /Pergjegjes Museut Entnografik , Bora Biturku / Përgjegjëse e Sektorit për Koordinimin e Integrimit Europian dhe Ndihmës së Huaj
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem