Ky aktivitet organizohet me iniciativen e Drejtorise se Pergjithshme te Sherbimeve Sociale dhe Aleances se Grave Keshilltare per te mbeshtetur dhe qene prane grave dhe vajzave ne nevoje .

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 12.00
 • Qendra Komunitare Multidisiplinare
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 9
 • Anisa Subashi | Besjona Mehmetaj
 • Drejtoreshe e Pergjithshme e Sherbimeve Sociale | Drejtoreshe e Qendres Komunitare Multidisiplinare
 • Anisa Subashi
 • Jo
 • Po
 • Rajmonda Tatoshaj Juriste
 • Besjona Mehmetaj Drejtoreshe