Mbledhje teknike e komitetit te perdorimit fleksibel te hapsires

 • Tryezë diskutimi
 • 09/03/2023
 • 11:00
 • Autoriteti Aviacionit Civil
 • Shqipëri
 • TIRANE
 • TIRANE
 • TIRANE
 • MAKSIM ET'HEMAJ
 • DREJTOR EKZEKUTIV
 • Pjesmarres nga ministria e transporteve, forcave ajrore, shtabit te pergjithshem dhe albcontrol
 • Jo
 • Po
 • DANIELA ZENELI ASISTENT I DREJTORIT EKZEKUTIV
 • MAKSIM ET'HEMAJ