Takim me gratë artiste të institucioneve të artit në Shqipëri për të shprehur mirënjohjen dhe falënderimin për punën dhe modelin e tyre më 8 Mars. Gjatë mbrëmjes do të zhvillohet një koncert nga artistët e TKOBAP-së në nder të Ditës së Gruas.

 • Tjetër
 • Koncert dedikuar figurës së gruas
 • 08/03/2023
 • 19:00
 • Prane ambienteve te TKOBAP-se, holli koncertor
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 10
 • Elva Margariti; Erion Veliaj; Abigeila Voshtina,
 • Ministër i Kulturës; Kryetar i Bashkisë Tiranë; Drejtor i Përgjithshëm i TKOBAP-së
 • Elva Margariti, Erion Veliaj, Abigeila Voshtina si dhe gratë artiste të TKOBAP, të Teatrit Kombëtar, Filmit, Muzikës, Pikturës etj. dhe gratë artiste të cilat kanë dalur në pension.
 • Po
 • Jo
 • Greta Gjinaj, asistente e Drejtorit të Përgjithshëm të TKOBAP-së
 • Abigeila Voshtina, Drejtor i Përgjithshëm i TKOBAP-së