Takim mbi Analizën Vjetore 2022 dhe objektivat për vitin 2023 pë Drejtorinë Rajonale Korçë (Sektori Inspektimit Elbasan dhe Korçë)

 • Tjetër
 • Takim mbi Analizën vjetore 2022 për Drejtorinë Rajonale të ISHPSHSH-së, Korçë (Elbanan, Korçë)
 • 09/03/2023
 • 10.00
 • Elbasan, Salla e mbledhjeve të Këshilli të Qarkut Elbasan.
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Eljo Muçaj | Irida Qosja | Eris Papa
 • Kryeinspektor i ISHPSHSH-së . | Zëvendëskryeinspektor/drejtor | Kryeinspektor Rjonal i ISHPSHSH-së, Korçë..
 • Eljo Muçaj, Irida Qosja, Eda Beqiri, Fatbardha LLapa, Manjola Abilekaj, Albana Kuka, Ilia Baxho, Mbarsida Stafuka, Laureta Pasholli, Irena Gjoka, Eris Papa, Rina Pëllumbi Devis Bendo Mikel Polena Ledi Jaçellari Petrit Cuke Julian Kosho Azis Panariti Erisa Demollari, Egliver Laloshi, Mariela Mushaka Dritan Kako Genc Kotollaku Enkeleda Shkopi Ermal Hodo Enkela Rabushja.
 • Jo
 • Jo
 • Laureta Pasholli, Përgjegjës në Sektorin e Burimeve Njerëzore në ISHPSHSH.
 • Eljo Muçaj, Kryeinspektor i ISHPSHSH-së.