Aktivitet per Grate dhe Vajzat

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 10:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Perfaqesues te UN Women, Eksperte te fushes per Barazine Gjinore, Pjesemarres nga shoqeria Civile.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem