Aktivitet ne kuader te 8 marsit me grate pensioniste dhe profesione te lira.

 • Inspektim/kontroll
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Qendra Kulturore e Fëmijëve,Lezhë
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Pjerin Ndreu
 • kryetar i Bashkisë Lezhë
 • kryetari ,grate pensioniste dhe ato me profesion te lire
 • Po
 • Po
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Përgjithshëm