Koncert i përbashket i Liceut Artistik dhe Shkollës së Baletit në kuadër të 7 Marsit. Aktiviteti artistik do të zhvillohet tek Shkolla “Sami Frashëri”, Tiranë, ku Ministrja Kushi do te jete e ftuar.

 • Tjetër
 • Koncert festiv
 • 06/03/2023
 • 17.00
 • Palestra e Shkolles se Mesme te Pergjithshme "Sami Frasheri", Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Znj. Evis Kushi | Z. Erjon Veliaj
 • Ministre e Arsimi dhe Sportit | Kryetari i Bashkisë Tiranë
 • Z. Znj. Evis Kushi, e ftuar, Z. Erjon Veliaj, mësues, nxënës, prindër
 • Po
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS