E ftuar ne inagurimin e instalacionit “Kepucet e Kuqe”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 10:00
 • Tirane, Sheshi kryesor
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Po
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti