Bashkia organizon event per diten Nderkombetare te gruas 8 Marsi

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 11:00
 • Ure Vajgurore
 • Shqipëri
 • Berat
 • Dimal
 • Ute Vajgurore
 • Juliana Memaj
 • Kryetare
 • Kryetar,administrator,Sektori i Arsimit dhe Kulzures
 • Jo
 • Po
 • Rajmonda Shuka
 • Rajmonda Shuka