E ftuar ne aktivitetin e Aleances se grave deputete per 7-8 marsin

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Parlament
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Lindita Nikolla | Milva Ekonomi
 • Kryetare Kuvendi | Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti