Ky takim ka si qellim te vleresoje ecurine e deritanishme te projektit si dhe te vendosi mbi aktivitetet e ardhshme

 • Tryezë diskutimi
 • 10/03/2023
 • 09:00
 • Kryeministria
 • Shqipëri
 • TIRANE
 • TIRANE
 • Tirane
 • Ilir Beqaj, Hubert Perr, Artan Lame
 • Drejtor i Pergjithshem i SASPAC, Drejtues i Bashkepunimit ne DBE, Drejtor i Pergjithshem i Agjencise Shteterore te Kadastres
 • Ilir Beqaj, Hubert Perr, Artan Lame, perfaqesues te Delegacionit te BE ne Tirane, perfaqesues te zbatuesit te projektit si dhe perfaqesues te institucione te tjera te perfshira
 • Jo
 • Jo
 • Arber Qystri, Koordinator
 • Ilir Beqaj, Drejtor i Pergjithshem i SASPAC