Diskutim mbi Sfidat energjitike drejt Tranzicionit dhe Qendrueshmerise, politikat dhe investimet per t’ju pershtatur sfidave globale dhe situata aktuale ne Shqiperi dhe Rajon

 • Tryezë diskutimi
 • 10/03/2023
 • 09:30
 • Tirane
 • Shqipëri
 • TIRANE
 • TIRANE
 • TIRANE
 • Belinda Balluku, Ilir Beqaj
 • Zv/Kryeministre dhe Ministre per Infrastruktures dhe Energjise, Drejtor i Pergjithshem i SASPAC
 • Perfaqesues nga SASPAC, FIAA, OST, OSSHE, KESH, Komisioni Evropian etj
 • Po
 • Jo
 • Arber Qystri, Koordinator
 • Ilir Beqaj, Drejtor i Pergjithshem i SASPAC