E ftuar në promovim libri, në kuadër të javës FemFest.

 • Tjetër
 • Promovim
 • 07/03/2023
 • 11:30
 • Arturbina
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti